Over JOBST®

Jobst NL>Over ons>Waarom JOBST?

Wie we zijn…

JOBST verlicht het leven van mensen en stelt ze in staat om het leven te leiden dat zij willen, vol zelfvertrouwen en zonder compromissen – ondanks hun veneuze of lymfatische aandoeningen.

Met ruim 65 jaar ervaring is JOBST® een wereldleider in de behandeling  van veneuze en lymfatische ziektes. We ontwikkelen en vervaardigen producten voor compressietherapie die worden gebruikt bij de behandeling van spataderen, diep-veneuze trombose, chronische veneuze insufficiëntie, ulcus cruris, lymfoedeem en lipoedeem. We leveren producten en diensten voor compressietherapie aan onder andere medisch speciaalzaken, therapeuten, apotheken en ziekenhuizen in meer dan 80 landen.

Kwaliteitsstandaarden

Onze oprichter Conrad Jobst leed zelf aan een veneuze ziekte en handelde dus met kennis van zaken. Sindsdien heeft JOBST zich altijd volledig ingezet om de levenskwaliteit van mensen die lijden aan een veneuze ziekte of een aandoening die oedeem veroorzaakt te verbeteren. 

Sinds de oprichting door Conrad Jobst willen we de hoogste kwaliteitsnormen bereiken, en zetten wij zijn werk voort. Om te kunnen voldoen aan de hoogste normen worden onze producten onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Interviews en testen met patiënten en medisch personeel helpen ons bij de ontwikkeling van therapeutische en patiëntvriendelijke producten. Vertrouwen groeit door kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom kunt u vertrouwen op BSN-JOBST als competente partner in compressietherapie.