NIETS HOUDT JE TEGEN

Jobst NL>NIETS HOUDT JE TEGEN

Overwin wat je tegenhoudt

Het kan ontmoedigend zijn om de diagnose lipoedeem, lymfoedeem of een veneuze aandoening te krijgen. Wij vinden het belangrijk dat je aandoening je potentieel niet beperkt of je ervan weerhoudt om te doen wat je graag doet. Kom in actie tegen wat je tegenhoudt en weet dat je niet alleen bent.

Bekijk de video om te zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn

Bij JOBST staan we klaar om mensen met lipoedeem, lymfoedeem of een veneuze aandoening bij elke stap te ondersteunen. Dat doen we al sinds onze oprichter Conrad Jobst de stimulerende voordelen van compressie tijdens het zwemmen ontdekte. Met de juiste mentaliteit en de nodige steun kun je elke hindernis overwinnen en je doelen bereiken, zoals synchroonzwemmen. Ontdek het zelf.

Maak kennis met het artistieke zwemteam:
unsynchronised

Wij willen stigma's over lipoedeem, lymfoedeem en veneuze aandoeningen wegnemen. Daarom brachten we een groep moedige personen samen die de beperkingen van hun aandoening overwinnen door voor het eerst synchroonzwemmen uit te proberen. Met hun inspirerende verhalen willen we laten zien dat niets je kan tegenhouden. Lees hieronder hun inspirerende verhalen.

Ontdek hun inspirerende verhalen

Ontdek ons JOBST-productassortiment

Reset de filter
1- of producten